A.J. Fernandez de Last Call

A.J. Fernandez: de Last Call Premium Reseller Limitada januari 2017   

We beginnen het jaar met een topper van A.J. Fernandez: de Last Call.

De Last Call is een blend die tot nu toe uitsluitend werd gerookt door gasten op bezoek bij A.J. Fernandez in Esteli, Nicaragua. Tijdens het laatste kwartier van een NFL-wedstrijd werd deze sigaar aan de aanwezige gasten gegeven. Na vele aanvragen besloot A.J. Fernandez deze sigaar in de portfolio-serie (een collectie met enkel private blends & Limitadas) uit te geven.

Deze Petit Robusto (4½ x 48) wordt gemaakt in Esteli met binnengoed en een omblad uit Nicaragua en een Habano Rosado dekblad uit Ecuador.

A.J. Fernandez- de Last Call.sigaar

De sigaar begint krachtig, maar wordt naarmate men verder rookt, steeds ronder. De smaak is medium tot vol met ondertonen van hout & donkere chocola.

A.J. Fernandez Last Call behaalde een score van 91 punten bij Halfwheel.

A.J. Fernandez- de Last Call.kist

Over PRL

De Nederlandse distributeur van een groot aantal longfiller sigaarmerken komt elke maand met een sigaar die op haar manier uniek of speciaal is en brengt hiervan 40 kisten naar Nederland. Deze 40 kisten worden verdeeld over 20 sigaarspeciaalzaken die het exclusieve recht krijgen deze sigaren te verkopen tot alle 40 kisten vergeven zijn.  Dit programma staat bekend als de Premium Reseller Limitada (PRL). Uiteraard is van Lookeren één van de 20 sigaarspeciaalzaken waar deze Limitadas te verkrijgen zijn.

Productinformatie
Model: Petit Robusto 4 1/2 x 48
Binnengoed: Nicaragua
Omblad: Nicaragua
Dekblad: Habano Rosado Ecuador
Prijs: €. 6,80 per stuk
Bestellen

About Berry van Nugteren

Al meer dan 30 jaar trotse eigenaar van Tabakspeciaalzaak van Lookeren. "Wat is er nou mooier om van je hobby je beroep te maken? Je kunt de mooiste sigaren roken en je ervaring delen met andere liefhebbers en erover schrijven op de website."
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.