Asylum 13

Asylum 13 Nu verkrijgbaar!

Christian Eiroa maakte faam met het familiebedrijf Camacho en door zijn unieke ‘face-off’ concept met Litto Gomez van La Flor Dominicana. Enige jaren terug verkocht hij Camacho aan Davidoff en kort daarna stapte hij op. Na een korte sabbatical kwam hij terug met het Tabacaleras Unidas project. Tabacaleras Unidas is zijn fabriek, CLE is zijn eigen merk waarbij de letters naar zijn initialen wijzen en voor de rest doet hij aan samenwerkingen met anderen. Zo heeft hij, onder de Tabacaleras Unidas parasol, samen met een partner een project Wynwood met een fabriekje in het art deco district van Miami. Een ander samenwerkingsverband is Asylum Cigars, waar hij samen met Tom Lazuka eigenaar van is.

Asylum 13

 

 

 

 

 

 

Longfiller Company eigenaar Sasja van Horssen was laatst in Florida en rookte daar een Asylum 13 sigaar en was zwaar onder de indruk. Na een paar e-mails tussen van Horssen aan de ene kant en Tom Lazuka en Christian Eiroa aan de andere kant werd besloten om het merk in Nederland te gaan voeren.

Asylum 13 wordt gemaakt in Nicaragua uit alleen maar Nicaraguaanse tabakken. De sigaren zijn medium tot vol van kracht en smaak door het gebruik van gerijpte tabak van Cubaans zaad en een donker Habana dekblad die is opgekweekt op de vulkanische heuvels van Nicaragua.

We nemen drie formaten op uit de Asylum 13 lijn:
5×50 € 5,00 per stuk 50 sigaren per kist (standaard robusto formaat) Bestellen
6×60 € 6,00 per stuk 50 sigaren per kist (standaard gordo formaat) Bestellen
7×70 € 7,00 per stuk 30 sigaren per kist (deze maat is volledig nieuw voor de Nederlandse markt) Bestellen

 

About Berry van Nugteren

Al meer dan 30 jaar trotse eigenaar van Tabakspeciaalzaak van Lookeren. "Wat is er nou mooier om van je hobby je beroep te maken? Je kunt de mooiste sigaren roken en je ervaring delen met andere liefhebbers en erover schrijven op de website."
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.