Balmoral Anejo XO Connecticut

Balmoral had jaren terug een succesnummer met de Balmoral Anejo 18 Rothschild Masivo. Zij hadden namelijk de hand weten te leggen op een partij 18 jaar oude Braziliaanse Sun Grown Arapiraca tabak dat ze op die sigaar als dekblad gebruikte. Er waren slechts 500 kisten van deze sigaar beschikbaar. Voortbordurend op het succes kwam later de Anejo XO, de Anejo XO Oscuro en nu dus de Balmoral Anejo XO Connecticut.

Het binnengoed is afkomstig uit Brazilië, de Dominicaanse Republiek en Pennsylvania, USA. Het omblad is sumatra tabak afkomstig uit Ecuador en het dekblad is een Connecticut dekblad uit de Verenigde Staten. De Balmoral Anejo XO Connecticut is leverbaar in de maten, Gran Toro (52 x 152mm) en de Rothschild Masivo (52 x 127mm). De sigaren worden gemaakt in de fabriek van Royaal Agio Cigars op de Dominicaanse Republiek.

Balmoral Anejo XO Connecticut Gran Toro

Balmoral Anejo XO Connecticut

 

Productinformatie:
Maten: Rotschild Masivo (55 x 127mm),  Gran Toro (52 x 152mm)
Land van herkomst: Dominicaanse Republiek
Dekblad: Connecticut (USA)
Omblad: Sumatra (Ecuador)
Binnengoed: Brazilië, Dominicaanse Republiek, Pennsylvania USA

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.