Bestellen, Betalen, Verzending, Leveringstermijn

Bestellen:

In onze web-shop kunt u de sigaren per verpakkingseenheid bestellen, tevens bieden wij de mogelijkheid om de longfillers per stuk te bestellen. Zo kunt u een eigen collectie samenstellen. dit is een uitgelezen mogelijkheid om op “ontdekkingsreis” te gaan en de grote verschillen te proeven tussen de verschillende landen en merken en de grote diversiteit van gebruikte tabakken en productie technieken.

Geen minimum bestelbedrag, vanaf €. 50,00 geen verzendkosten!

Alle genoemde prijzen van artikelen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Mogelijke prijswijzigingen voorbehouden.

Voor België, Italië en Duitsland hanteren wij de volgende verzendkosten

Beneden een bestelbedrag van € 25.00 zijn de kosten € 12,95.
Is uw orderbedrag tussen de € 25,00 en € 100,00 zijn de kosten €  9,95.
Bij een bestelbedrag van meer dan € 100,00 zijn de kosten € 6,25.

alle zendingen naar België, Italië en Duitsland worden aangetekend verzonden.
Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om met Mistercash op de site af te rekenen.

Betalen:

Bij afronding van uw bestelling kunt direct betalen via iDeal, of door het bedrag over te maken naar onderstaand bankrekeningnummer.

Betaling met iDeal:

Vrijwel iedereen met internet bankieren kan direct betalen met iDeal. Betalen met iDeal is veilig. U geeft uw gegevens alleen door aan uw eigen bank via een beveiligde verbinding. Op onze site worden geen betalingsgegevens opgeslagen.

Overboeking:

Overboeking betekend dat u, na invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op rekeningnummer NL15ABNA0548384746 t.n.v. Tabakspeciaalzaak Van Lookeren te Amsterdam. Dit kan bijvoorbeeld via internet bankieren of via een overschrijving. Vermeld bij het overmaken het bestellingsnummer (ID)  Houd u wel rekening met een tot drie werkdagen overboek tijd, na ontvangst gaan wij over tot verzending.

Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail. Bij betaling met iDeal heeft u uw bestelling dus eerder in huis. U ontvangt van ons steeds elektronisch een factuur.

Levertijd en beschikbaarheid:

Het merendeel van de producten is in de webwinkel is op voorraad en wordt na betaling binnen 1 werkdag verzonden. Niet-voorradige artikelen worden nabesteld en gewoonlijk binnen 4 werkdagen verzonden, kunnen wij het door u door bestelde product niet binnen een week uitgeleveren dan informeren wij u hier over en kunt u alsnog beslissen of u de bestelling wilt annuleren.

Voor zending verzonden met PostNL kunt u bij PostNL het volgnummer dat u van ons hebt gekregen en uw postcode invullen. u ziet dan de status van de verzending.

Herroepingsrecht en Garantie:

Mocht het voorkomen dat een zending beschadigd aankomt of dat deze niet overeenkomt met uw bestelling, neem dan direct contact op. Het beste kunt u daarvoor het contactformulier op onze website gebruiken. Wij zorgen dan direct voor een passende oplossing.

Product retourneren:

7 dagen zichttermijn Heeft u zich vergist of bent u niet geheel tevreden met uw aankoop? Dan kunt u uw aankoop binnen 7 dagen zonder opgaaf van reden retour sturen. Uw aankoopbedrag krijgt u dan zo spoedig mogelijk terug gestort met een maximum termijn van 30 dagen. Tabaksproducten (sigaren) zijn hiervan uitgezonderd. Tabaksproducten zijn verbruiksartikelen en kunnen gezien hun aard niet worden retour gezonden. De volgende voorwaarden gelden bij de 7 dagen zichttermijn: 1. Voordat u het product opstuurt dient u eerst zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice door het contactformulier in te vullen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan. 2. Pas nadat u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen voor het retourneren van het product kunt u het product retour sturen. 3. Uiterlijk 15 werkdagen nadat het product bij u (of bij uw afwezigheid bij een PostNL afhaalpunt) is afgeleverd, dient het weer in ons bezit te zijn. 4. Het product mag niet gebruikt zijn. 5. Het product dient onbeschadigd en compleet te zijn. 6. Het product bevindt zich in de oorspronkelijke, onbeschadigde en onbeschreven verpakking. 7. U betaalt de kosten voor het retour zenden. Zorg dat het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Het risico voor het retour zenden is voor uw rekening. Wij adviseren om het pakket verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen. 8. Zendingen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden geweigerd. 9. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. 10. Indien aan de juiste voorwaarden is voldaan, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen, nadat het product in ons bezit is gekomen, teruggestort. 11. Indien de retourzending niet aan de juiste voorwaarden voldoet zullen eventuele gemaakte kosten of waardevermindering van het product worden verrekend met de aanschafprijs. In dat geval wordt u hiervan vooraf op de hoogte gebracht. 12. Indien u een ander product wenst dient u hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen. Gebruik maken van deze regeling? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Schimmel of Pluim

Nu en dan krijgen we een berichtje van een bezorgde klant die denkt dat er schimmel op hun sigaren zit. In bijna alle gevallen is dit pluim en geen schimmel.

Pluim is een grijs/wit overblijfsel van de essentiële oliën van een sigaar, welke opdrogen op het oppervlak. En wordt gezien als een teken van kwaliteit en is een teken dat de sigaar goed gerijpt is. U kunt het er eenvoudig afborstelen en het laat geen sporen achter.

Schimmel ruïneert de smaak van een sigaar en laat plekjes achter als het verwijdert wordt.