Big Smoke Amsterdam 2018

Ook in 2018 kan de sigarenliefhebber weer terecht op het grootste sigarenevenement van Nederland. Het vindt plaats op zaterdag 15 september in Amsterdam en op zondag 16 september in Rotterdam en ’s Hertogenbosch.

Voor de Amsterdam editie hebben wij met de winkels Hajenius en Cigaragua de handen in één geslagen om er een leuk feestje van te maken.

Hoe werkt het?

U reserveert voor €85,- een plaats bij de winkel waar u Big Smoke 2018 wil vieren. Bij binnenkomst ontvangt u 10 verschillende longfillers die tijdens de Big Smoke voor het eerst in Nederland geïntroduceerd worden.

Het programma

U heeft de sigaren dus als één van de eerste in het land in uw bezit. Daarnaast komen ook verschillende vertegenwoordigers van de merken gedurende de dag langs om met u een praatje te maken en een sigaartje te roken. De volgende mensen hebben reeds toegezegd de deelnemende winkels te bezoeken:

Big-Smoke-01-Tom-Mulder

  1. Tom Mulder van La Sagrada Familia
  2. Jessi Flores en Sam Morales van Drew Estate
  3. Willem van Overveld van Balmoral
  4. Rodrigo Medina van Plasencia
  5. Abe Flores van PDR
  6.  Bradley Rubin van Alec Bradley
  7. David González Haya van Condega
  8. Omar de Frias van Fratello
  9. Mystery Guest
  10. Mystery Guest

In verband met de ruimte zal tijdens de Big Smoke onze sigarenlounge uitsluitend gereserveerd zijn voor deelnemers van de Big Smoke. U bent welkom van 9:00 tot 18:00. Wees er wel snel bij want de plaatsen voor Nederlands leukste sigarenevent zijn beperkt en op = op.

 

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.