Geplaatst op Geef een reactie

Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro

Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro

Casa Turrent is nog het enige sigarenmerk dat de naam van Alejandro Turrent in de titel draagt. In 2014 heeft hij alle andere merken waar zijn naam in zat gediscontinueerd. Hij streeft er nu naar om Casa Turrent (zijn paradepaardje) te positioneren als premium merk. Eerdere pogingen door de Turrents om door te breken in de bovenste regionen van de premium sector waren niet erg succesvol. Dat lijkt nu veranderd aangezien de Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro een 12de plaats wist te bemachtigen op de top 25 lijst over 2016 van Cigar Aficionado.

Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro
Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro

De Casa Turrent Serie 1901 werd in 2013 wereldwijd gelanceerd. Een bijzondere mix van gerijpte Nicaraguaanse en Mexicaanse binnengoed, bedekt met een schitterende zwarte en olieachtige San Andres dekblad. Geurige noten van geroosterde amandelen, koffie, hout, warme kruiden, kaneel en een romige zoetheid maken deze sigaar tot een unieke beleving.

Casa Turrent Serie 1901 Robusto Maduro

 

Turrent is de grootste tabaksteler in Mexico. Het San Andrés maduro blad dat zij telen in Veracrús staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en een grote hoeveelheid aan variëteit.

Productinformatie:
Ringmaat: 50
Lengte: 135
Dekblad: San Andres Maduro Mexico
Omblad: Mexico
Binnengoed: Mexico, Nicaragua

[button link=”https://www.vanlookeren.com/shop/casa-turrent-serie-1901-robusto-maduro/”]Bestellen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.