Cigar Lounge Amsterdam

 

uk vlag   — FOR ENGLISH TEXT CLICK HERE —

 

 

Speakeasy’s Overal ter wereld zie je tegenwoordig weer geheimzinnige, stijlvolle barretjes opkomen. Natuurlijk niet meer vanwege de drooglegging. Het spannende zat ‘m toen vooral in het feit dat de speakeasy’s werden voorzien van alcohol door een illegaal circuit van dranksmokkelaars.

En iedereen weet: alles wat verboden is, is juist spannend… De huidige speakeasy’s zijn misschien in die zin minder mysterieus, maar het concept is hetzelfde gebleven: de locaties zijn lastig te vinden, om binnen te komen moet je meestal reserveren via e-mail of een voicemail inspreken, en heb je een wachtwoord nodig om binnen te komen en moet je exact weten waar ze zitten, anders loop je er zo voorbij. De sfeer ademt de nostalgie van de klassieke jaren ’20. Maar het is een spannende manier om uit te gaan. Je vindt ze van Tokyo tot Buenos Aires en zelfs in Amsterdam. De SpeakEasy’s zijn schimmig, ruig, sexy en toch smaakvol.

De benaming “Speak easy” is ontstaan toen Kate Hester, eigenaresse van zo’n cocktailbar in Pittsburg, tegen haar bezoekers “Speak easy, boys! Speak easy!” riep.

Nu is er de allereerste Speak easy cigar lounge

Regulars Table HabaNada Cigar Lounge

 

Onze Cigar Lounge is 70 m2 groot en is omdat de locatie best verborgen ligt, de 1e “Speakeasy cigar lounge”. Wij kunnen plaats bieden aan 23 liefhebbers die door de bemoeizucht van de staat nergens meer kunnen genieten van mooie sigaren. Ook sigarengenootschappen zijn van harte welkom.


Wilt u langskomen SMS dan “cigar” naar 0654394697 of stuur een mail naar cigar@cigarlounge.amsterdam voor uw wachtwoord. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen onze openingstijden vindt u hier

Ook verzorgen wij sigaren proeverijen naar wens vanaf 4 personen compleet met een hapje en een drankje in onze HabaNada rooklounge.

Interesse? Vul ons contactformulier in voor meer informatie.

 

Che Cigar Lounge
De sigaren lounge is gevestigd aan:

Gelderlandplein 143
1082 LV Amsterdam

Entrance Che Cigar Lounge

Volg onze “Speak Easy Cigar Lounge Playlist” Op Spotify