Geplaatst op Geef een reactie

Davidoff Yamasa Toro

Davidoff Yamasa Toro

Een pionier, onderzoeker en ontdekker zo zou men Zino Davidoff kunnen omschrijven. De huidige meester melangeur van Davidoff, Henke Kelner belichaamt diezelfde gedurfde geest.  Zijn streven om de sigarenliefhebber nieuwe smaken, ervaringen en geneugtes te brengen leidde ertoe dan Henke en zijn team vertrokken naar de regio Yamasa in de Domincaanse Republiek om de Davidoff Yamasa serie te creëren.

Davidoff Henke Kelner

Iedereen zei dat het onmogelijk was maar Henke Kelner dacht daar anders over. Yamasa was een gebied dat nog niet gebruikt werd voor het telen van tabak. Het klimaat is ideaal, de bodem is rijk aan mineralen echter de pH waardes van de bodem waren te laag. Henke en zijn team hebben de bodem verder verrijkt en geschikt gemaakt voor het telen van tabak.

Davidoff Yamasa Toro

Davidoff Yamasa Toro

 

Nu is het resultaat er dan eindelijk;  De Davidoff Yamasa serie. Zoals we van Davidoff gewend zijn ziet ook deze sigaar er vlekkeloos uit. Het flinter dunne glanzende dekblad uit Yamasa met een minimum aan nerven omhult de goed gevulde sigaar. Het omblad komt ook uit Yamasa terwijl het binnengoed uit Nicaragua komt, Condega en Esteli om precies te zijn. Dit alles maakt de Davidoff Yamasa een compleet nieuwe ervaring. De sigaar begint heel kruidig tot pittig waarna het geleidelijk aan wat zachter wordt. Er zijn dan noten in te ontdekken als koffie, noten, cederhout, aarde en zwarte peper.

Productinformatie;
Ringmaat:52
Lengte: 154
Dekblad: Yamasa, Dominicaanse Republiek
Omblad: Yamasa, Dominicaansre Republiek
Binnengoed: Condega en Esteli, Nicaragua
Smaak: Medium tot Vol (Vol voor wat we gewend zijn van Davidoff)

[button link=”https://www.vanlookeren.com/shop/davidoff-yamasa-toro/”]Bestellen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.