De Opsteker Van De Week

In deze rubriek ” de Opsteker van de Week” willen wij sigaren in de schijnwerpers die momenteel niet de aandacht krijgen die zij verdienen deze week de “Tatuaje El Triunfador”

Of het nu de verpakking is of het bandje maar deze sigaar wordt niet gauw gekozen. En dat is zonde want hij verdiend zeker een kans, ik zelf ben een fan van Pete Johnson’s sigaren omdat deze die heerlijke wat zoete tabak smaak hebben die tegenwoordig in veel sigaren veel minder waarneembaar zijn. Smaakvol en mooi in balans!

Bestellen

 

 

El Triunfador No.4 Robusto sigaar

De El Triunfador is een nieuwe, mildere blend van Tatuaje. Voorzien van een Ecuador Habano dekblad en omblad en binnengoed uit Nicaragua longfiller tabak.

El Triunfador staat voor veel smaak zonder teveel body. De sigaar begint zoetig  wat een beetje doet denken  aan een maduro die dan overgaan in zachte tonen van ceder, aarde, koffie en een licht kruidige nasmaak. El Triunfador is mooi in balans, complex met vakmanschap gemaakt en zeer smaakvol! En kreeg een wel verdiende 92 punten waardering.

El Triunfador No.4 Robusto kist

Tatuaje Cigars Inc. is opgericht door Pete Johnson. Hij werkt nauw samen met master blender Don Pepin Garcia. De sigaren van Tatuaje worden geproduceerd in de El Rey de los Habanos fabriek in Miami en in de Tabacalera Cubana S. A. fabriek in Esteli, Nicaragua.
Tatuaje betekent tattoo in het spaans en deze naam reflecteert aan de eigenaar van het merk Pete Johnson want deze man bezit vele tattoos.
Pete heeft dit merk samen opgericht met masterblender Don Pepin Garcia en samen hebben zij ook gezocht naar de perfecte blend waar Pete naar op zoek was.
In 2003 kwam de eerste sigaar van Tatuaje op de markt en sindsdien hebben vele sigaren van dit merk een hoge rating gehaald in sigarenbladen als Cigar Aficionado.

Producteigenschappen;
Naam: El Triunfador
Model: No. 4 Robusto 5 x 48
Verpakking: Kistjes van 10 stuks

About Berry van Nugteren

Al meer dan 30 jaar trotse eigenaar van Tabakspeciaalzaak van Lookeren. "Wat is er nou mooier om van je hobby je beroep te maken? Je kunt de mooiste sigaren roken en je ervaring delen met andere liefhebbers en erover schrijven op de website."
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.