Diplomaticos El Embajador Edicion Regional Paises Bajos

Diplomaticos El Embajador Edicion Regional Paises BajosLogo-Habanos

Het is weer zover. Wederom is er een nieuwe Cubaanse regionale editie voor Nederland.

De reeds verschenen uitgaves van de “Edición Regional” zijn inmiddels gewilde verzamelobjecten. Niet vreemd, want behalve dat de sigaren alleen in een bepaald deel van de wereld verkrijgbaar zijn betreft het ook nog eens gelimiteerde oplages.

Deze sigaar breekt alle records want de voorraad voor een jaar is naar verwachting binnen 3 weken op als u deze sigaar nog wilt proberen wees dan snel!

De locale distributeurs mogen voor hun eigen regio bepalen welk formaat en merk de volgende Edición Regional wordt. Enkele merken zijn echter uitgesloten. Zo zult u nooit regionale edities vinden van Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta, H. Upmann, Hoyo de Monterrey, Cuaba, Trinidad en San Cristobal de Habana.

Diplomáticos El Embajador.

 

Exclusivo Belux-Exclusivo Paises Bajos

Diplomaticos El Embajador 1 sigaar

 

 

 

Sinds enige jaren biedt Habanos aan geselecteerde importeurs de mogelijkheid exclusieve ‘regionale’ edities te ontwikkelen. Deze gelimiteerde regionale edities zijn te herkennen aan de genummerde kistjes en het extra bandje rond de Habano. De geselecteerde sigaar blijft minimaal twee jaar exclusief voor de betreffende importeur. Er zijn sinds 2007 zes verschillende Habanos Exclusivos Benelux uitgekomen, twee Exclusivos BeLux en twee Exclusivos Paises Bajos. Diplomáticos Het jonge merk Diplomáticos, dat in de jaren 60 werd opgericht, doet in vele aspecten denken aan de Montecristo en gebruikt dezelfde nummercode om zijn vitolario te identificeren. Alle vitolas worden volledig met de hand gemaakt volgens de Longfiller techniek, met binnengoed- en ombladeren afkomstig van Vuelta Abajo.

Diplomaticos

De smaak van de Diplomatico is medium tot vol. El Embajador “Exclusivo Paises Bajos”. Deze speciaal voor de Nederlandse markt ontworpen Edmundo van het merk Diplomáticos werd in 2015 geproduceerd en bevat de typische eigenschappen van een standaard Diplomáticos zoals we deze ook herkennen bij de No. 2 (Piramide) van dit merk. De sigaar begint zeer mild maar bouwt langzaam op naar een medium sterkte en zal in de komende 2 jaar zeker nog evolueren.

Diplomaticos El Embajador open doos

Productinformatie
Afmetingen: – Cepo 52 (Ø 20,64 mm) – Lengte 135 mm
Model: – Edmundo
Productiewijze: – Totalmente a mano, tripa larga (volledig handgemaakt, longfiller)
Verkrijgbaar in: – Kist van 10
Prijs: – €. 13,40
Bestel snel!
Bestellen

 

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.