Drew Estate Undercrown Flying Pig

De Flying Pig van Drew Estate is een korte dikke perfecto (ringmaat: 60, lengte: 105mm)  van een reeds bestaande sigaar. Zo zijn er bijvoorbeeld eerder al Flying Pigs gemaakt van de Liga Privada No. 9 en T52. In 2012 had Nederland de primeur en verscheen de Undercrown Flying Pig hier als eerste op de markt. Het duurde zeker nog anderhalf jaar voordat het in andere landen beschikbaar kwam. De Flying Pigs zijn altijd beperkt leverbaar maar erg gewild.

Nu is er de Drew Estate Undercrown Shade Flying Pig. De Undercrown is een populaire lijn van Drew Estate en is leverbaar in 3 uitvoeringen; de maduro (of normale versie), Shade en Sungrown. Dit is dus de Flying Pig van de Shade versie. De sigaar heeft een Connecticut Shade dekblad uit Ecuador, een omblad uit Sumatra en het binnengoed bestaat uit Dominicaanse Criollo 98 en verder Criollo en Corojo tabak uit Nicaragua.

Drew Estate Undercrown Shade Flying Pig

Drew Estate sigaren

Drew Estate Undercrown Shade Flying Pig
Bestellen

 

Daarnaast is er ook weer een klein voorraadje van de reeds in 2012 geïntroduceerde Drew Estate Undercrown Flying Pig. Deze sigaar heeft een Mexicaanse San Andres Negro dekblad. Voor het omblad zijn een Connecticut River Valley Stalk Cut en een Cured Sun Grown Habano bladeren gebruikt. Het binnengoed bestaat uit Braziliaanse Mata Fina en Habano tabak uit Nicaragua.

Drew Estate Undercrown Flying Pig

Drew Estate sigaren

Drew Estate Undercrown Flying Pig
Bestellen

Beide sigaren kosten €9,00 per stuk.

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.