Geplaatst op Geef een reactie

Drew Estate Undercrown Gran Toro

Drew Estate Undercrown Gran Toro

In het begin van 2009 werd de sigarenrollers van Drew Estate gevraagd om minder Liga Privada sigaren te roken omdat er te weinig voor de export overbleef. Enigszins teleurgesteld gingen de sigarenrollers zelf maar iets blenden. Al snel hadden ze een favoriete melange gevonden. De Drew Estate Undercrown was geboren.

Het resultaat is een uitzonderlijke rookervaring van compromisloze kwaliteit en smaak die het verdient om door iedereen te worden gerookt. Het zijn vaak de meester melangeurs die geroemd worden maar de in realiteit zijn geweldige sigaren het eindresultaat van vele getalenteerde mensen. Velen van wie in fabrieken zwoegen zonder ooit maar eens in de schijnwerper te staan. Dankzij hen vakmanschap kunnen wij genieten van onze hobby.Drew Estate is dan ook extra trots op deze geweldige creatie die rechtstreeks van de productievloer komt.

Drew Estate Undercrown Gran Toro

Drew Estate sigaren

Drew Estate Undercrown Gran Toro

De Gran Toro is een sigaar van 153mm met een ringmaat van 52. De sigaar is medium tot medium-vol en is verfijnd en erg in balans. De sigaar is romig en ietwat zoet. Het zoete komt door het gebruik van Mata Fina tabak uit Brazilië naast Nicaraguaanse tabak.

Productinformatie;
Ringmaat: 52
Lengte: 152mm
Dekblad: Otapan Negro Último Corte
Omblad: T52 Connecticut River Valley Stalk Cut & Cured Habano
Binnengoed: Select Brazilian Mata Fina and Nicaraguan Cuban Seed
Smaak: Medium – Medium-Vol

[button link=”https://www.vanlookeren.com/shop/drew-estate-undercrown-gran-toro/”]Bestellen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.