El Centurion Toro Grande

De El Centurion Toro Grande is echt een sigaar die men een keer geprobeerd moet hebben. De sigaar heeft een blend van Jose Pepin Garcia zelf. Met deze blend wilde hij een sigaar creëren die je kon vergelijken met oude Cohibas en waren in eerste instantie voor hemzelf bedoeld. In 2007 besloot hij ze toch in gelimiteerde oplages op de markt te brengen. De drie vitolas beperkte zich tot 850 kisten van elk 20 sigaren. Deze werden ontzettend goed ontvangen en waren dan ook in mum van tijd uitverkocht.

El Centurion Toro Grande

In het begin van 2012 heeft de My Father Cigar Factory aangekondigd dat ze deze release terug op de markt gaan brengen als onderdeel van het 10-jarig bestaan van het merk. De blend van de El Centurion bestaat uit een Nicaraguaans  in de zon gegroeide Criollo 98 dekblad met een Nicaraguaans binnengoed dat bestaat uit Nicaraguaanse Corojo 99, Criollo 98 & Sancti Spiritus.

El Centurion Toro Grande los

De El Centurion is er in 4 verschillende formaten; Robusto, Belicoso, Toro en een Toro Grande. De laatste hebben wij op voorraad. De El Centurion Toro Grande is een medium tot full bodied sigaar met smaaktonen als leer, espresso, noten, aarde en een zoete donkere chocola.

El centurion kist

 

Productinformatie:
Afmetingen: Cepo: 58  Lengte: 166 mm
Dekblad: Nicaraguaans Criollo 98
Omblad: Nicaragua
Binnengoed: Nicaraguaanse Corojo 99, Criollo 98 & Sancti Spiritus.
Productiewijze: Volledig met de hand gemaakte longfiller.

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.