Flor de Cano Robusto Exclusivo Paises Bajos

Sinds enige jaren biedt Habanos aan geselecteerde importeurs de mogelijkheid exclusieve ‘regionale’ edities te ontwikkelen. Deze gelimiteerde regionale edities zijn te herkennen aan de genummerde kistjes en het extra bandje rond de Habano. De geselecteerde sigaar blijft minimaal twee jaar exclusief voor de betreffende importeur.

La Flor de Cano is een Habanos merk van vóór de revolutie, opgericht in 1884. Het is geclassificeerd door Habanos SA als een merk voor lokaal gebruik en heeft een klein marktaandeel. Het assortiment bestaat uit sigaren van gemiddelde sterkte, waarbij tabak wordt gebruikt uit de Vuelta Abajo- en Semi Vuelta-regio’s. La Flor de Cano sigaren zijn normaal gesproken volledig met de hand vervaardigd maar Tripa Corta, dus shortfillers.

Het geselecteerde model (vitola) voor deze regionale edtie is het meest verkochte model ter wereld, de klassieke Robusto. Uniek voor deze exclusieve vitola is dat, in tegenstelling tot het standaard assortiment van dit merk, deze Robusto wel met volledige tabaksbladen is gemaakt (Totalmente a Mano, Tripa Larga, dus longfiller). Deze Habano is geproduceerd in een beperkte en eenmalige oplage van 10.000 genummerde kistjes van ieder 10 stuks.

Flor de Cano Robusto Exclusivo Paises Bajos

Flor de Cano Robusto Exclusivo Paises Bajos

 

Productinformatie:
Ringmaat: 50
Lengte: 124mm
Dekblad: Cuba
Omblad: Cuba
Binnengoed: Cuba

 

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.