Gesigneerde Kisten: PDR Small Batch Rosado en Maduro Robusto

PDR Cigars heeft haar wortels in Tamboril op de Dominicaanse Republiek liggen. PDR maakt uitsluitend gebruik van een complexe roltechniek genaamd “Entubado”, een speciale techniek om het binnengoed te bundelen. Hierdoor kan men meer tabak gebruiken om de sigaar complexer maken zonder dat dit ten koste gaat van de trek. Zij zijn er trots op dat zij Cubaanse tradities gebruiken in een hyper-modern fabriek op de Dominicaanse republiek. Dat is ook het geval bij deze PDR Small Batch sigaren. Tijdens de Big Smoke heeft Abe Flores deze kistjes voorzien van zijn handtekening. In de kist zitten 24 sigaren. Uiteraard geleverd tegen de standaard zegelprijs van €192,- per kist.

Abe-Flores-signed-box

De sigaar heeft een ringmaat van 52 en heeft een lengte van 127mm en is leverbaar in een Rosado en Maduro versie. Voor diegene die iets unieks aan hun collectie willen toevoegen is dit de kans.

Gesigneerde kist: PDR Small Batch Rosado Robusto (24)

PDR Small Batch Robusto Gesigneerd

Bestellen
Gesigneerde Kist: PDR Small Batch Maduro Robusto (24)

PDR Small Batch Maduro Robusto Gesigneerd

Bestellen

 

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.