Hamlet 25th Year Sixto

De Hamlet 25th Year Sixto behoort tot de twee lijn die Hamlet Paredes maakte. Hamlet Paredes werd wereldwijd bekend voor zijn verdiensten in de Cubaanse sigarenwereld. Hij begon als sigarenrollen op de fabrieksvloer maar werd gepromoveerd tot demonstratieroller. Zo kon hij zijn kunsten laten zien aan de voorzijde van de fabriek waar de bezoekers komen en in de Casa del Habana in de Partagas fabriek. Later mocht hij de hele wereld overreizen als ambassadeur voor Habanos SA om de Cubaanse sigaar te promoten. Zo raakte hij bekend bij het grote publiek.

In 2015 kwam dit tot een eind toen Hamlet besloot Cuba te verlaten voor de Verenigde Staten om met Rocky Patel verder te gaan. Daar creëerde hij de Tabaquero by Hamlet Paredes. Uit feedback dat hij kreeg bleek dat men de Tabaquero vaak te sterk vond dus zijn doel was nu om een wat zachtere sigaar te maken. Het resultaat is deze Hamlet 25th Year wat een ode aan zijn 25 jarig jubileum in de tabaksindustrie.

Voor de Hamlet 25th Year Sixto heeft een ringmaat van 60 en is 152mm lang. Er wordt gebruikt gemaakt van een dekblad uit Ecuador. Als omblad word een Pennsylvanian Broadleaf gebruikt en de fillers zijn afkomstig uit Honduras en Nicaragua.

Hamlet 25th Year Sixto

Hamlet 25th Year Sixto

Productinformatie:
Dekblad: Ecuador
Omblad: Pennsylvanian Broadleaf
Binnengoed: Nicaragua en Honduras
Ringmaat: 60
Lengte: 152mm

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.