Voorverkoop: Jas Sum Kral – Red Knight

Het is niet vaak dat een nieuw sigarenmerk op de markt verschijnt en nog minder vaak een nieuw merk dat echt de moeite waard is. Toch gebeurd het eens in de zoveel tijd dat een nieuw sigarenmerk alleen maar goede recenties krijgt, de één nog lovender dan de ander. Dat is precies wat er gebeurde met de sigaren van Jas Sum Kral.

Jas Sum Kral

Jas Sum Kral

In september van 2015 vertrok de Riste Ristevski, de man achter het merk, naar Esteli, Nicaragua. Eenmaal aangekomen bij de New Order of the Ages fabriek van Noel Rojas begon meteen de speurtocht naar de juiste melange. Riste was nog niet eens naar zijn hotel gegaan en had zijn koffers nog bij zich. Dezelfde nacht nog hebben ze de melange gevonden die nog steeds gebruikt wordt. De eerste oplage betrof 5000 toro’s die zeer goed ontvangen werden door de markt.

Riste Ristevski

Inmiddels is de eerste oplage helemaal vergeven maar men zit niet stil bij Jas Sum Kral. De tweede oplage was 20.000 sigaren en naast de toro is er nu ook een robusto, lancero en lonsdale. Van deze lichting verwachten wij in mei een aantal kisten te ontvangen van de robusto (50 x 128mm) en toro (52 x 154mm). Van Lookeren is 1 van de slechts 3 winkels in Nederland waar deze sigaar te koop zal zijn.

De Red Knight zijn volle sigaren met een complexe smaakprofiel die een kruidige maar toch romige smaak achterlaten. De sigaren worden gepresenteerd in kisten van 20 stuks met cederhouten afscheidingen tussen elke sigaar.

Voorkom dat u misgrijpt en reserveer nu alvast een aantal van deze sigaren in de voorverkoop. Wij sturen deze dan af zodra deze beschikbaar zijn (naar verwachting ergens in mei 2016). U bent tevens één van de eerste die deze sigaar heeft in Nederland.

De Robusto kost €8,25 per stuk en kunt u hier reserveren.

JSK Robusto

De Toro kost €9,00 en kunt u hier reserveren.

JSK Toro

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".

2 Responses to “Voorverkoop: Jas Sum Kral – Red Knight”

  1. Riste Buc | 4 april 2016 at 14:39 #

    Great article, I cant wait to come out to Netherlands and meet everyone.

    • Nasier | 4 april 2016 at 14:56 #

      Likewise Riste, looking forward to have a cigar with you.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.