Nederlandse Big Smoke 2012

Na het succes van de eerste Big Smoke 2011, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 9 september zal de Big Smoke 2012 plaatsvinden op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Om 12 uur zullen we de deuren openen, er zijn 10 Sigarenspecialisten aanwezig allen met bijzondere en nieuwe producten. Daarnaast zal de El Gusto worden uitgereikt en  zijn er leuke verrassingen voor de bezoekers.

Hou deze site in de gaten voor nieuws rond de Big Smoke, de kaartverkoop, de deelnemende winkeliers, de sigaren en alle andere nieuwtjes rond het grootste sigarenevenement van de lage landen
Kaarten voor de Big Smoke 2012 kosten € 65,00

Met een entreebewijs krijg je toegang tot de Big Smoke, je krijgt sigaren ter waarde van € 65,00, je krijgt wat hapjes en drankjes van de horecazaken op locatie, je krijgt wat sigarengerelateerde goodies en je doet automatisch mee in de grote tombola. Er zijn ook partnerkaarten te koop voor de niet rokende partners. Deze kosten € 22,50 en geven toegang tot de Big Smoke met hapjes en drankjes maar zonder sigaren, goodies en de tombola.

Kaarten bestellen doe je door een mailtje te sturen via het contactformulier  met daarin de tekst dat je een kaartje wilt kopen voor de Big Smoke.

Er is voldoende horeca op de locatie aanwezig, buiten de aangeboden consumpties kunnen er nog andere consumpties, zowel alcoholisch als niet alcoholisch gekocht worden en er is ook meer dan voldoende gelegenheid om een hapje te eten.

About Berry van Nugteren

Al meer dan 30 jaar trotse eigenaar van Tabakspeciaalzaak van Lookeren. "Wat is er nou mooier om van je hobby je beroep te maken? Je kunt de mooiste sigaren roken en je ervaring delen met andere liefhebbers en erover schrijven op de website."
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.