Nieuwe site!

Tabakspeciaalzaak Van Lookeren heeft een nieuwe site!

De oude site was aan vernieuwing toe en had ook nog geen webshop maar daar is verandering in gekomen. Op de nieuwe site is informatie te vinden over het rookgenootschap HabaNada, en beoordelingen van Cubaanse sigaren de Habanos maar ook van die andere prachtige sigaren uit de Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Honduras en Brazilië.

In de Webshop kunnen de sigaren net als in de winkel op het Gelderlandplein  ook per stuk worden gekocht. Hierbij spelen we in op de behoefte om sigaren online te kopen, en natuurlijk ook voor onze vaste klanten die geen tijd hebben om in de winkel langs te komen zodat ze toch hun favoriete Nicaragua, Dominicaanse, Honduras of Cubaanse sigaar Habanos kunnen bestellen. In de webwinkel houden wij de klanten ook op de hoogte van alle nieuwe sigaren die uitkomen en dat zijn er tegenwoordig veel dit komt door dat er over dit soort sigaren veel geschreven wordt o.a. in gespecialiseerde tijdschriften zoals Cigar Aficionado die ook ieder jaar met een top 25 van beste sigaren heeft, veel van deze top 25 sigaren vind u ook in de webshop.

Ga naar de shop

About Berry van Nugteren

Al meer dan 30 jaar trotse eigenaar van Tabakspeciaalzaak van Lookeren. "Wat is er nou mooier om van je hobby je beroep te maken? Je kunt de mooiste sigaren roken en je ervaring delen met andere liefhebbers en erover schrijven op de website."
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.