PDR Small Batch Reserve Robusto

PDR Cigars heeft haar wortels in Tamboril op de Dominicaanse Republiek liggen. PDR maakt uitsluitend gebruik van een complexe roltechniek genaamd “Entubado”, een speciale techniek om het binnengoed te bundelen. Hierdoor kan men meer tabak gebruiken om de sigaar complexer maken zonder dat dit ten koste gaat van de trek. Zij zijn er trots op dat zij Cubaanse tradities gebruiken in een hyper-modern fabriek op de Dominicaanse republiek. Dat is ook het geval bij de PDR Small Batch Reserve Robusto welke leverbaar is in een Rosado en Maduro versie.

De robusto heeft een ringmaat van 52 en heeft een lengte van 127mm. Voor het binnengoed word Dominicaanse en Nicaraguaanse Corojo  gebruikt. Het omblad wat het binnengoed bij één houdt is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Afhankelijk van welke versie u kiest heeft de sigaar of een Rosado dekblad of een Maduro dekblad.

 

PDR Small Batch Reserve Robusto

 

Productinformatie:
Ringmaat: 52
Lengte: 127mm
Dekblad: Cubra Rosado uit Brazilië / Cubra Maduro uit Brazilië
Omblad
: Dominicaanse Criollo 98
Binnengoed: 
Dominicaanse Corojo en Nicaragua Corojo

 

PDR Small Batch Reserve Rosado Robusto

Bestellen

 

 

PDR Cigars Small Batch Reserve Maduro

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.