Por Larranaga Gran Robusto Exclusivo Paises Bajos

Por Larranaga is een merk met een lange geschiedenis. Het werd in 1834 opgericht en heeft een goede reputatie wat betreft zorg en presentatie. De Vitolario Por Larranaga is samengesteld uit volledig met de hand gemaakte Habanos. Bij het fabriceren van de longfillers worden altijd binnengoedbladeren, omblad en dekblad uit de regio van Vuelta Abajo gebruikt.

Sinds enige jaren biedt Habanos aan geselecteerde importeurs de mogelijkheid exclusieve ‘regionale’ edities te ontwikkelen. Deze gelimiteerde regionale edities zijn te herkennen aan de genummerde kistjes en het extra bandje rond de Habano. De geselecteerde sigaar blijft minimaal 2 jaar exclusief voor de betreffende importeur. Er zijn sinds 2007 zes verschillende Habanos Exclusivos BeNeLux uitgekomen, drie Exclusivos BeLux en vier Exclusivos Paises Bajos.

Het geselecteerde model (vitola) voor deze regionale editie is de ‘Magnum 50’, een grotere versie van het klassieke Robusto model. Deze Habano is geproduceerd in een beperkte en eenmalige oplage van 10.000 genummerde kistjes van ieder 10 stuks.

 

Por Larranaga Gran Robusto Exclusivo Paises Bajos

Por Larranaga Gran Robusto Exclusivo Paises Bajos

 

Productinformatie:
Ringmaat: 50
Lengte: 161mm
Binnengoed: Cuba
Omblad: Cuba
Dekblad: Cuba

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.