Geplaatst op Geef een reactie

PRL apr 2017: Sombremesa Robusto Largo

Sombremesa Robusto Largo

Toen Steve Saka in 2013 vertrok als algemeen directeur van Drew Estate gaf hij een duidelijk signaal aan de sigarenindustrie: “ik kom terug!!”. De man die ooit voor Drew Estate de Liga Privada sigaren blende, kwam in 2015 uit met Sobremesa. In dat jaar de meest geanticipeerde sigarenlijn in de VS. We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar nu is de Sombremesa Robusto Largo beschikbaar als Premium Reseller Limitada april.

Over PRL

De Nederlandse distributeur van een groot aantal longfiller sigaarmerken komt elke maand met een sigaar die op haar manier uniek of speciaal is en brengt hiervan 40 kisten naar Nederland. Deze 40 kisten worden verdeeld over 20 sigaarspeciaalzaken die het exclusieve recht krijgen deze sigaren te verkopen tot alle 40 kisten vergeven zijn.  Dit programma staat bekend als de Premium Reseller Limitada (PRL). Uiteraard is van Lookeren één van de 20 sigaarspeciaalzaken waar deze Limitadas te verkrijgen zijn.

Sombremesa Robusto Largo

sombremesa-sigaren

Sombremesa Robusto Largo

De Sombremesa Robusto Largo heeft een nagenoeg perfecte trek en begint met tonen van rode peper gevolgd door chocola, caramel en cappucino. Na een tijdje ontstaan er fruittonen van zwarte kersen samen met ceder en walnoten, waardoor de sigaar bij elke trek complexer wordt.


Productinformatie:

Ringmaat: 52
Lengte: 135mm
Dekblad: La Meca Habano Grade 1 uit Ecuador
Omblad: Matacapan Negro de Temporal uit Mexico
Binnengoed: GK Condega, C-SG Pueblo Nuevo Criollo, La Joya Esteli C- 98, ASP Esteli Hybrid Ligero uit Nicaragua &
Pennsylvania Broadleaf Ligero.
Kracht: Medium tot vol

[button link=”https://www.vanlookeren.com/shop/sombremesa-robusto-largo/”]Bestellen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.