Rocky Patel Super Ligero Robusto Is de PRL Voor Maart

de Super Ligero Robusto
Over PRL

De Nederlandse distributeur van een groot aantal longfiller sigaarmerken komt elke maand met een sigaar die op haar manier uniek of speciaal is en brengt hiervan 40 kisten naar Nederland. Deze 40 kisten worden verdeeld over 20 sigaarspeciaalzaken die het exclusieve recht krijgen deze sigaren te verkopen tot alle 40 kisten vergeven zijn.  Dit programma staat bekend als de Premium Reseller Limitada (PRL). Uiteraard is van Lookeren één van de 20 sigaarspeciaalzaken waar deze Limitadas te verkrijgen zijn.

De PRL van maart 2016  de Super Ligero Robusto van Rocky Patel en ligt inmiddels bij ons in de klimaatkamer.

Rocky Patel Super Ligero Rousto Los

De Super Ligero leent zijn naam aan een speciaal soort ‘Ligero’ dat gebruikt is voor de productie van deze sigaar. Ligero zijn bladen afkomstig van het bovenste gedeelte van de tabaksplant die doorgaans zwaarder zijn doordat zij meer aan zonlicht blootgesteld worden.

Voor het binengoed is een ‘Triple Ligero’ gebruikt uit Costa Rica en Nicaragua en zit gewikkeld in een ‘Habano’ omblad afkomstig uit Honduras. Ook het dekblad is gemaakt van ‘Habano’ bladen maar dan afkomstig uit Ecuador.

De sigaar begint meteen krachtig en gaat vergezeld met een houtachtige smaak. Er is continue een kruidige smaak aanwezig waar tonen van kaneel en witte peper in te vinden zijn. Tegen het einde wordt de sigaar ietwat hartig met een zoete nasmaak.

Rocky Patel Super Ligero kist

De Rocky Patel Super Ligero Robusto is vanaf vandaag leverbaar en kost €7,25 per stuk of €145 per kist van 20 stuks.

Bestel

1 April is komt in beperkte aantallen de grote broer van deze Robusto op de markt. De “Sixty” heeft een ringmaat van 60 en een lengte van 154mm. Aanstaande vrijdag 4 maart zullen we na sluitingstijd (vanaf 18:00) de Super Ligero Sixty gaan proeven in de rooklounge onder de winkel. Wilt u daarbij zijn stuur dan een mailtje naar info@vanlookeren.com. De kosten bedragen €20 per persoon. De sigaar, een hapje en een drankje zijn inbegrepen.

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.