Geplaatst op Geef een reactie

Romeo y Julieta Belicosos

De geschiedenis van het merk Romeo Y Julieta gaat terug tot 1875. De naam is geïnspireerd op het werelberoemde toneelstuk van William Shakespeare.
Met het verstrijken van de jaren is Romeo y Julieta uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde merken van Habanos.

Dit kwam mede door het promotionele werk van Don “Pepin” Fernandez die als eerste het commerciele belang inzag van het sigarenbandje. In zijn hoogtij dagen werden maar liefst 20.000 verschillende banden gebruikt in de produktie.
Winston Churchill werd een volgeling van Romeo y Julieta . Sinds zijn bezoek aan Havana in 1946 , werd zijn naam niet alleen herdacht op een bandje , maar het heeft ook gediend om de marque beroemdste grootte van het meten van 7 inch (178 mm) met 47 ring gauge – de Churchill te beschrijven.
Romeo y Julieta evenwichtige en aromatische bladeren van geselecteerde de mix van de Vuelta Abajo regio maken het de klassieke medium bodied Habano.

Deze Romeo y Julieta is een rijke Belicoso met volle aroma’s van leer, hout en cacao. Een milde maar volle sigaar met een goed afgeronde smaak en een goede verbranding. De sigaren die wij hiervan op voorraad hebben zijn perfect ge-aged want zij hebben een boxdata van 2007, iets wat tegenwoordig in Nederland nog maar weinig voorkomt!

R&J Belicosos

 

 

 

 

 

Productinformatie:

Afmetingen: Cepo 52 (20,64 mm) Lengte: 140 mm
Dekblad: Cuba
Omblad: Cuba
Binnengoed: Cuba
Productiewijze: Volledig met de hand gemaakte longfiller.

[button link=”https://www.vanlookeren.com/shop/romeo-y-julieta-belicosos/” color=”orange”]Bestellen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.