San Pedro de Macoris

San Pedro de Macoris is een gemeente aan de zuidkust van de Dominicaanse Republiek. Dit merk dat door Royal Agio Cigars gemaakt wordt is naar deze plaats vernoemd. Het merk heeft 2 lijnen; de Ecuador en de Brazil lijn. Afgezien van het dekblad hebben ze dezelfde melange. Het binnengoed bestaat uit tabakken afkomstig van Braziliƫ en Dominicaanse Republiek. Het gebruikte tabak voor het binnengoed zijn geen hele tabaksbladen maar groten stukken. De sigaren zijn dan ook geen longfillers maar mediumfillers en dat vertaald zich weer in de prijs. De twee verschillende lijnen binnen het merk (waarvan wij de robustos hebben opgenomen) hebben hun naam weer te danken aan het gebruikte dekblad. Zo heeft de San Pedro de Macoris Brazil Robusto een donker Arapica dekblad dat in direct zonlicht geteeld is (sungrown).

San Pedro de Macoris Brazil Robusto

San Pedro de Macoris

San Pedro de Macoris Brazil Robusto
Bestellen

 

De San Pedro de Macoris Ecuador Robusto heeft weer een Connecticut dekblad dat onder kasdoeken (shade) geteeld is in Ecuador.

San Pedro de Macoris Ecuador Robusto

San Pedro de Macoris
San Pedro de Macoris Ecuador Robusto
Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.