Sons of Anarchy Clubhouse Edition Chapel

A.J. Fernandez  maakte in samenwerking met 20th Century Fox een sigaren-lijn die vernoemd is naar de populaire serie ‘Sons of Anarchy’. Naast de reguliere lijn maakte zij ook twee een speciale edities waarvan deze Sons of Anarchy Clubhouse Edition Chapel er één van is. Wellicht dat sommige van jullie zich deze sigaar nog herinneren van vorig jaar toen ze uitkwamen. We hebben ons hand weten te leggen op een kleine hoeveelheid kistjes waarvan dit de laatste is.

Deze clubhouse editions worden gemaakt door A.J. Fernandez in Esteli, Nicaragua. De sigaar heeft een ringmaat van 52 en meet 152mm. Het binnengoed bestaat uit Nicaraguaanse longfiller tabak.  Als dekblad zijn gebruikt een Ecuador Habano en Ligero. De tabakken voor deze sigaar zijn gerijpt in lege rumvaten die behandeld zijn met koolstof wat de sigaar zijn karakteristieke smaakeigenschappen geeft.

Ook is veel aandacht besteed aan de presentatie. In de serie staat in het clubhuis een grote eiken tafel met een levens grote magere hein uit het hout gesneden. Deze tafel heeft model gestaan voor de kist van de Sons of Anarchy Clubhouse Edition Chapel . De kisten worden stuk voor stuk door een Nicaraguaanse kunstenaar met de hand uitgesneden.

Sons-of-Anarchy-Chapel-Clubhouse-Edition-box

Sons of Anarchy Clubhouse Edition Chapel

Productinformatie:
Ringmaat: 52
Lengte: 152mm
Dekblad: Ecuador Habano Ligero
Omblad: Nicaragua
Binnengoed: Nicaragua
Inhoud: Kist 15 stuks

 

Bestellen

About Nasier Kassim

Een liefhebber van longfiller sigaren sinds 2012 die in januari 2016 van zijn hobby zijn werk heeft weten te maken door bij van Lookeren aan de slag te gaan. "Ik voel me soms net een kind in een snoepwinkel".
No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.